Bike-packer in een notendop

Bikepacker heeft als missie om mensen een andere manier van reizen te laten ontdekken, namelijk reizen met de fiets.

Dit door de volgende diensten aan te bieden: het verhuren van fietsen en fietstassen, het organiseren van begeleide thematische weekenden , het creëren van roadbooks op maat met GPX gegevens, workshops ( bv. een lekke band herstellen, wanneer en hoe een fiets onderhouden tijdens het reizen,…).

Bike-packer begeleidt iedereen in de voorbereiding van zijn of haar eerste bikepacking avonturen.

Het team

Het team van bike-packer bestaat uit Amandine, Olivia en Mathieu.
Amandine : De nieuwsgierige reiziger. Amandine ontwikkelde haar smaak voor ontdekking en avontuur tijdens verschillende reizen! Als sportvrouw in hart en nieren besloot zij haar passie voor reizen te combineren met de fiets. Zo ontdekte ze Zweden op twee wielen met haar vriend. Haar studies marketing en bedrijfsbeheer, de zin om te ondernemen en motivatie om met de fiets de kleinste hoekjes van België te verkennen, gaven haar het verlangen om deel uit te maken van het Bike-packer avontuur!
Olivia : Na een leven in het buitenland als expat, vestigde Olivia zich uiteindelijk in haar geboorteland. Waar ze het meest van houdt: uitdagingen. Met haar avontuurlijke geest ontdekte ze het plezier van bikepacking na verschillende escapades in België en Frankrijk. Na haar studies communicatie, besloot ze haar passie voor fietsavonturen te delen door Bike-Packer op te richten.
Mathieu : Jurist en avonturier. Verzot op de bergen en de vrije natuur, Mathieu beoefent verschillende sporten, zolang het buiten gebeurt. Na het bepalen van zijn rechtendiploma, bracht hij vier maanden door in Zuid-Amerika met zijn fiets en twee vrienden alvorens terug te keren naar Brussel. Van het opstellen van de statuten van Bike-Packer tot het ontwerpen van fietsroutes, Mathieu is een echte multitool!

Blijf geïnformeerd!

Over onze evenementen, tips & tricks over reizen met de fiets.