Wil je je aansluiten bij het team van vrijwilligers?

Bent u gepassioneerd door reizen met de fiets? Wilt u zich inzetten voor een non-profitorganisatie die duurzaam toerisme bevordert? Wil je fietsevenementen organiseren, trainingen geven, groepen begeleiden op tochten en gewoon deel uitmaken van een leuk team? Ons team van vrijwilligers is op zoek naar uitbreiding! 

Bike-Packer promoot en zet fietsen in de kijker! Wij begeleiden fietsers bij de organisatie van hun fietsavonturen. Vanuit Brussel verwelkomen we iedereen die de fietswereld wilt ontdekken en België en omgeving op een andere manier wil bezoeken.

Om dit te doen, bieden wij verschillende diensten aan tegen betaalbare prijzen, zoals fiets- en fietstassenverhuur, maar ook “kant-en-klare” reisroutes en training in fietsonderhoud voor vreedzame fietstochten. Onze vereniging gaat voor een slow-travel aanpak, het promoten van Belgisch erfgoed en duurzaam en eco-verantwoord reizen. Bovendien worden onze activiteiten aangevuld met inclusieve projecten voor een breed publiek.

Dit zijn enkele van de waarden die wij in het centrum van onze bezorgdheid staan:

  • Inclusiviteit: Wij willen onze diensten zo toegankelijk mogelijk maken, zowel wat financiële als sociale inclusiviteit betreft.
  • Duurzaam engagement: Wij zijn ervan overtuigd dat wij op onze eigen schaal kunnen handelen voor een duurzamere samenleving.
  • Avontuur: Een fietstocht is een manier om autonomie en empowerment te tonen en toch dat beetje avontuur en onverwachtheid te behouden.

Van deelname aan een evenement tot het organiseren van een fietstocht of zelfs het zoeken van een subsidie, er is voor elk wat wils en voor elke agenda. Als u geïnteresseerd bent in dit avontuur, kom ons dan ontmoeten op een van onze evenementen of neem contact met ons op via info@bike-packer.be. 

 

En jij ?