tussen hemel & aarde

Deze 437 km geven je een inzicht in de culturele en natuurlijke rijkdom van België en zijn aangrenzende regio's. Reis met onze Roadbook 2023 !

21 accommodaties voor ieders budget

13 bezienswaardigheden

7 etappes
tussen 40 à 85 km

4 routes
mogelijk

437 km in totaal

3650m hoogtemeters

Tussen het mijnverleden en de top van België voert deze route je door de Drielandenstreek. Op het programma: fietsen natuurlijk! Maar ook ondergrondse ontdekkingen met de mijn van Blégny, de ondergrond van Maastricht, de grot van Valkenburg en ontdekkingen vanuit de lucht met het Signal de Botrange, het ‘fietsen tussen de bomen’, en dat alles door talrijke nationale parken.

Plan je fietsavontuur stressvrij met dit roadbook. Je vindt advies, aanbevelingen voor accommodatie en bezienswaardigheden onderweg, en informatie over elke etappe. Niet goed in kaartlezen? Geen probleem, de gpx-route wordt bij het boek geleverd.

Wil je de Roadbook 'Tussen hemel en aarde'?

Over drie grenzen ! Van het vlakke land tot de Ardennen, via deze route zal je een regio rijk aan erfgoed ontdekken.

Bokrijk, Bosland, de Lommelse Sahara, Valkenburg of nog het Eifelpark staan op het programma van deze lus van 437km.

Kies de bezoeken die het best bij je passen, maar ook de lus die je het meest aanspreekt: wil je meer stijgen? Ga dan naar het zuiden. Liever plat? Dan is de binnenweg Maastricht-Luik iets voor jou!

Geen tijd om 7 dagen weg te zijn? We bieden je verschillende alternatieven, van 4 tot 7 dagen, afhankelijk van wat je wilt doen..

Pas je reis aan je eigen tempo en schema aan. Je kunt op elk punt van de lus beginnen. Bijna alle etappes zijn verbonden per trein en we bieden drie binnenwegen aan zodat je de route naar wens kunt aanpassen. Met etappes van 45 tot 85 km ga je op avontuur, maar heb je ook tijd om de stadjes onderweg te ontdekken. Voor de sportievelingen is het ook mogelijk om meerdere etappes in één te doen!

bestel
de Roadbook 2023
voor eur 15.-

  • Een reisroute getest en goedgekeurd door het vrijwilligersteam
  • Praktische en culturele informatie 
  • Aanbevelingen voor accommodatie met een veilige plaats voor fietsen
  • GPX inbegrepen

Bestel de Roadbook 2023 et kom hem in ons lokaal ophalen in Brussel (info@bike-packer.be)