Doorheen limburg

Limburg staat bekend om zijn uitzonderlijke fietspaden en toeristische attracties. Deze route van 2 tot 4 dagen neemt u mee op een tocht langs een tal van fietsvriendelijke bezienswaardigheden die de provincie heeft ontwikkeld.

Fietsen Door De Bomen
In het Bosland kunt u genieten van een unieke fietservaring. Je trapt tussen de bomen tot 10 meter hoog. Dit bijzondere fietspad is sinds juni 2019 open.

Fietsen Door Het Water
Dompel je onder (of bijna onder) water dankzij het fietspad “fietsen door het water” in Bokrijk. Je fietst er meer dan 200 meter door een vijver. Het fietspad werd in april 2016 geopend en sindsdien komen er veel fietsers en wandelaars langs om de magie van deze plek te ervaren.

C-mine
C-mine is een creatieve plek voor artistiek talent, gegroepeerd op een unieke mijnerfgoedsite. Op het einde van de dag kunt u een koffiepauze nemen in deze industriële omgeving vol geschiedenis. Neem de tijd om door het labyrint te lopen en een kunsttentoonstelling te bezoeken.

Wil je dit avontuur proberen? Alle informatie over de regio is te vinden op https://www.visitlimburg.be/nl.

Heb je aangepast materiaal nodig? Huur fietsen en fietstassen. De routebeschrijving en toegang tot de GPS is inbegrepen.

  • Vertrek: station Lommel
  • Aankomst: station Sint-Truiden
  • Afstand: 170 km
  • Duur: 2-4 dagen

Blijf geïnformeerd!

Over onze evenementen, tips & tricks over reizen met de fiets.